Magazin — pezsgő



Pezsgő és kaviár: a francia konyha klasszikus párosítása

A kaviár szerelmesei hírhedten együtt fogyasztják kedvenc sós halgyöngyeiket jéghideg vodkával vagy ropogós pale ale-ekkel, de a pezsgőnél sincs jobb párja e óceáni finomságnak. Akár egy különleges alkalmat ünnepel egy ínyenc étteremben, akár egy szórakoztató éjszakát tölt el a barátokkal, a kaviár és a pezsgő biztosan elkényezteti érzékeit előételként vagy vacsora utáni csemegeként. De mitől olyan tökéletes a pezsgő a kaviár mellé, és hogyan válasszuk ki a megfelelő palackot a kéznél lévő kaviár alapján? A kaviár a francia konyha legextravagánsabb, talán az egyik legrégebbi finomsága. Sokak számára a kaviár titokzatos apró fekete gyöngy, amely annyira kifinomult és ízekben gazdag, hogy inkább hozzá se mernek nyúlni. Még ha nem is kóstolta egyik fajtáját sem, köztudott, hogy a kaviár és a pezsgő...

Olvasd el



Koccintsunk! De mivel?

Legyen szó vasárnapi villásreggeliről vagy happy hour-ról, első randevúról vagy esküvőről, minden alkalom jó alkalom egy italra. Mindenkinek van kedvenc itala, de a rengeteg választási lehetőség miatt néha még így is nehéz lehet dönteni. Ha ezzel a nehéz dilemmával kell szembenéznie - egy gin-tonik vagy egy rozé, egy whisky jéggel vagy tisztán -, a lehetőségek hirtelen végtelennek tűnhetnek. Nem tudja mit rendeljen? Ne essen pánikba. Valahol már elmúlt 5 óra, úgyhogy ideje kikérni az itallapot. Borok Mondhat bárki bármit, a borok minden szituációban klasszikus, időtálló választásnak számítanak. Napszaktól és élethelyzettől függetlenül ki lehet bontani egy jó palackkal, nem véletlen, hogy a legtöbb háztartás italkészletében bor mindig lapul szép számmal. Ha azonban konkrét eseményekről van szó, bizonyos bortípusok elképzelhető, hogy jobbak,...

Olvasd el


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0 Ft
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods